Verdict: Bleza nu a fost Bleza în poarta Rădeştiului

21 martie 2012 19:230 comments

Europa Alba Iulia a scăpat de ruşinea eşecului cu Flamura Roşie Rădeşti. Marţi, comisia AJF Alba a aprobat contestaţia depusă de şefii Europei. Pe teren, scorul a fost 1-2 în favoarea echipei Flamura Roşie Rădeşti, iar la finele jocului, gazdele l-au contestat pe portarul Bleza.
Europa Alba Iulia a trecut, marţi, pe primul loc, în faţa echipei CSO Cugir. Meciul ce părea a fi bomba campionatului a fost întors de comisia AJF Alba, pe bună dreptate, întrucât Bleza era trecut pe foaia de joc, însă nu era pe teren, astfel că nu s-au respectat regulamentele.
Victoria obţinută de Europa Alba Iulia la comisia AJF îi deranjează pe cugirenii de la CSO, iar preşedintele fostului lider al Ligii a IV-a şi-ar fi dorit să aibă mai multe informaţii despre aceste lucruri.
”Nu am toate datele problemei, nu am văzut raportul de joc, unde e formulată contestaţia, că era important de văzut ce s-a contestat. Dacă dreptatea e de partea lor, li se cuvin cele trei puncte. Normal că suntem dezamăgiţi, dar campionatul e lung, se joacă, eu cred că o să revenim unde ne este locul. Dacă se va juca doar pe teren, cu siguranţă noi vom fi cei care ne vom bucura la final. Nu cred că o altă echipă ne poate lua locul unu”, a declarat Mihai Adrian, preşedinte executiv CSO Cugir.
În urma victoriei obţinute de Europa, clasamentul este următorul:
1. Europa Alba Iulia – 41 de puncte
2. CSO Cugir – 40 de puncte
3. Sportul Sebeş – 38 de puncte
4. Performanţa Alba Iulia – 37 de puncte. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com