AFLAM DE LA IPJ ALBA

17 aprilie 2018 20:120 comments

Cercetat pentru furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere

 

Poliţiştii Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos au identificat, pe R.D., un bărbat de 28 de ani, din localitatea Meteş, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt in scop de folosința al unui autoturism. 

 

La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos au identificat, pe R.D., un bărbat de 28 de ani, din localitatea Meteş, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt in scop de folosința al unui autoturism aparţinând unei persoane din Meteş. 

 

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în data de 15.04.2018, în intervalul orar 22.00 – 01.00, R.D. a sustras autoturismul aparținând lui T.N.P., de 38 de ani, din Meteş, care se afla parcat in fata imobilului persoanei vătămate. R.D. s-a deplasat cu autoturismul sustras spre localitatea Lunca Ampoiței, jud. Alba, unde intr-o curba, a adormit la volan, a ieșit de pe carosabil si s-a răsturnat pe partea dreaptă a Drumului Comunal 68 Ampoița. Bărbatul a abandonat autoturismul si a fost găsit de către poliţişti în data de 16.04.2018, în jurul orelor 04.00 pe Drumul Naţional 74 Șard.

 

In urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos s-a constatat şi faptul că R.D. nu poseda permis de conducere.        

 

Faţă de R.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”.

 

  •  

 

Cercetaţi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire sau alte violenţe şi  distrugere

 

La data de 16.04.2018, ora 00:33 , polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cetatea de Baltă, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 , de către S. C., de 38 ani, din com. Cetatea de Baltă, despre faptul că în localitatea Tătârlaua a avut loc un scandal.

 

În baza celor sesizate, poliţiştii s-au deplasat la fața locului, respectiv în satul Tătârlaua, în curtea barului din localitate, unde, în urma primelor verificări, au constatat faptul că, pe fondul consumului de  alcool, L.C. de 36 de ani și L.I.C. de 17 ani, au fost loviți la nivelul capului și corpului, de către S.C. de 38 de ani, L.C. de 28 de ani și L.C. de 25 ani, toţi din aceeaşi localitate.

 

Ulterior, L.C. de 28 ani a lovit și distrus parbrizul și luneta autoturismului aparținând lui L.C. de 36 ani.

 

În urma loviturilor primite, L.C. de 36 ani și L.I.C. de 17 ani au fost transportați la Spitalul Municipal Blaj, pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar L.C. de 36 ani a rămas sub supraveghere medicală.

 

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal întocmit de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și distrugere,  în cauză au fost extinse cercetările şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice, astfel că, prin Ordonanţa din data de 16.04.2018 a organelor de cercetare penală din cadrul Secţiei nr. 6 de Poliţie Rurală Jidvei – Post Poliţie Cetatea de Baltă, în cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de: L.C. de 28 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire sau alte violenţe și distrugere; L.L. de 32 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice  şi  lovire sau alte violenţe; L.C. de 25 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi  lovire sau alte violenţe; L.C., de 36 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi  lovire sau alte violenţe; L.I. C., de 17 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice; L.O., de 23 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice; S.C., de 38 ani pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi  lovire sau alte violenţe; M.I.V., de 26 de ani,  pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice  şi  lovire sau alte violenţe.

 

Toate persoanele implicate sunt din com. Cetatea de Baltă, localitatea Tătârlaua, judeţul Alba.

 

Astfel că, în urme extinderii cercetărilor s-a reţinut faptul că, în noaptea zilei de 16.04.2018, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii purtate în contradictoriu, între L.C. de 36 ani, L.I. C. de 17 ani şi L.O., de 23 de ani, pe de-o parte şi L.C. de 28 ani, L.L. de 32 de ani, L.C. de 25 ani, S.C. de 38 ani şi M.I.V. de 26 de ani, pe de altă parte, a avut loc un conflict spontan desfăşurat iniţial în curtea barului din localitate, iar mai apoi pe strada principală din loc. Tătârlaua, ocazie cu care bărbaţii şi-au aplicat lovituri reciproce cu pumnii, cu picioarele şi cu un obiect contondent (bâtă).

 

În cauză s-a dispus măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de L.C., de 36 ani,  L.O., de 23 de ani, L.C. de 28 ani, L.L. de 32 de ani şi L.C. de 25 ani, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba, urmând ca, în cursul zilei de 17.04.2018, bărbaţii să fie prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propuneri legale.

 

Cercetările continuă.

 

Cercetat pentru furt calificat

 

 Poliţiştii Postului de Politie Noșlac, l-au identificat, pe S.V.A. de 26 de ani, din comuna Noșlac, ca persoană bănuită de furtul sumei de 800 lei, dintr-o locuinţă din aceeaşi localitate. 

 

La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii Postului de Politie Noșlac au fost sesizaţi de către H.V. de 64 de ani, din Noşlac, cu privire la comiterea unui furt de bani din locuinţa proprie. 

 

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe S.V.A. de 26 de ani, care, in noaptea de 15/16.04.2018, a pătruns în locuinţa persoanei vătămate H.V. şi i-a sustras dintr-o haină, agăţată intr-un cuier, suma de 800 de lei.

 

Faţă de S.V.A, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

Faţă de bărbat s-a luat măsura reținerii pe o perioada de 24 ore, începând cu data de 16.04.2018, ora 22.00, urmând a fi prezentat Judecătorului de Drepturi si Libertati, în data de 17.04.2018, cu propunere de arestare preventiva.

 

S.V.A. a fost depus in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

 

 

 

Amplasarea radarelor în 18 aprilie 2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac    

                                                                  

 

 

 Întocmit, comisar de politie

Leave a Reply


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com