PRINSA IN FLAGRANT!

17 October 2017 21:160 comments

Poliţiştii din Blaj au prins-o, în flagrant delict, pe o tânără din Blaj, imediat după ce a sustras sacoşa unui bărbat, din locul destinat bagajelor al unui supermarket.

 

În după amiaza zilei de 16 octombrie a.c., Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată de către un cetăţean de 56 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un supermarket din municipiu, i-a dispărut o sacoşă, în care avea diverse bunuri, ce o lăsase în locul destinat bagajelor. Prejudiciul a fost estimat de victimă la 430 de lei.

 

Poliţiştii s-au deplasat imediat în zona magazinului, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat-o pe o tânără de 22 de ani, din Blaj, ca persoană bănuită de comiterea furtului, care avea asupra sa sacoşa bărbatului cu toate bunurile reclamate ca fiind furate.

 

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de tânăra bănuită de comiterea furtului a fost întocmit dosar penal în cere este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. 

Leave a Reply


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com