Barbat retinut de politistii din Sebes dupa ce a provocat cateva scandaluri

12 October 2017 16:120 comments

Miercuri, 11 octombrie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 49 de ani, din Lancrăm, cercetat pentru mai multe fapte de lovire, tulburarea liniştii publice şi violare de domiciliu.

Din cercetări rezultă că, în sera zilei de 28 septembrie, în timp ce se afla în incinta unei staţii de carburanţi din Sebeş, în stare avansată de ebrietate, ar fi provocat un scandal şi ar fi adresat injurii şi ameninţări persoanelor prezente acolo, iar în seara zilei de 10 octombrie a.c., împreună cu fiul său, în vârstă de 20 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinţei unui cetăţean din Lancrăm şi, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, cei doi l-ar fi agresat pe proprietarul locuinţei.

Joi, 12 octombrie, bărbatul din Lancrăm va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

De cercetări penale nu a scăpat nici fiul său, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Tags:

Leave a Reply


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com