B.I.R. Alba: 34 de tineri acceptati in programul de formare a soldatilor si gradatilor profesionisti

17 February 2017 09:240 comments

soldati

Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, structura militară a Ministerului Apărării Naţionale, care se ocupă de promovarea profesiei militare şi recrutarea candidaţilor pentru cariera militară, face cunoscut celor interesaţi că pentru programul de formare soldaţi/gradaţi profesionişti seria 1-2017, la niveul judeţului Alba, au fost declaraţi admişi la probele de selecţie susţinute la Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare Alba Iulia 34 de tineri, ne anunţă şeful Biroului Informare Recrutare Locotenent colonel Cornel Oltean.

Dintre cei 34, 28 (din care 2 cu stagiu militar satisfăcut) au fost declaraţi „repartizat” în urma ierarhizării. Aceştia vor începe pregătirea în data de 27.02.2017 (cu excepţia celor cu stagiu militar care se prezintă doar în data de 24.04.2017) în centrele de instruire din ţară în funcţie de arma / specialitatea militară pentru care au fost declaraţi „admis”. Rezulatele finale vor afişate la loc vizibil la sediul instituţiei noastre şi la panourile din municipiu.

Cu acest prilej, personalul recrutor de la BIR Alba ţine să le mulţumească acestora că au dat dovadă de seriozitate şi au ales profesia militară.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul din Alba Iulia, Str. Ragina Maria, nr. 6. Telefon / Fax: (0258) 81.22.91.

 

Tags:

Leave a Reply


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com