Inspectii inopinate ale CNAIR pe autostrada Sebes-Turda

14 April 2017 08:300 comments

În perioada 11-13 aprilie 2017 au avut loc inspecţii tehnice la lucrările de infrastructură rutieră de pe două sectoare de autostradă, solicitate de directorul general al CNAIR SA, Ştefan Ioniţă.

„Inspecțiile au constat în acțiuni de Control Tehnic Inopinat și au avut ca principal scop obținerea de date și informații concludente, pe baza cărora  să poata fi evaluat corect nivelul de înțelegere, acceptare și respectare a obligațiilor Antreprenorului, stabilite prin Contract, precum și respectarea  calității lucrărilor prevăzute în caietul de sarcini”, spun cei de la CNAIR.

Inspectorii CNAIR au întreprins aceste controale în două şantiere: la Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva (56+220 – km 77+361), respectiv pe şantierul Autostrăzii Sebeș – Turda, Lotul 4 ( km 53+700-km 70+000).

„Controalele la obiectivele de investiții aflate în  execuție au fost efectuate de către specialiști din cadrul CNAIR S.A. și CESTRIN (organismul tehnic al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere). Rezultatele acțiunilor de control vor fi prezentate public în perioada imediat următoare, după finalizarea Raportului de Control Tehnic Inopinat și aprobarea acestuia de către directorul general”, spun reprezentanţii CNAIR.

Tags:

Leave a Reply


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com