Marsul micilor ecologisti de la Gradinita nr. 12 din Alba Iulia

9 May 2017 20:130 comments

Micii ecologiști de la Grădinița cu Program Prelungit Step by Step nr. 12 din Alba Iulia, sunt adulţii de mâine ai României, dar doresc să fie responsabili de pe acum.

Necesitatea protejării mediului ambiant, respectul față de natură și atitudinea responsabilă fată de utilizarea resurselor naturii sunt câteva dintre elementele de bază ale educației promovate de către Grădinița nr. 12 din Alba Iulia.

La invitaţia Agenţiei Romane de Reciclare RoRec, Grădiniţa nr. 12 s-a înscris în Patrula de Reciclare – program naţional de educaţie pentru mediu.

Vineri, 5 mai 2017, copiii de la grupa mare „Bobocei pufoşi”, îmbracaţi în tricouri galbene şi purtând pe cap şepcuţe verzi cu însemnele de ecologişti, au participat la un marş ecologic prin Cetatea Alba Iulia. Cu această ocazie cu care au împărțit pliante oamenilor cu scopul de a-i informa și de a-i ajuta să conștientize importanța colectării selective a deșeurilor, în special a DEEE(Deşeuri de Echipamente Electrice şi Electronice), ne anunţă purtătprul de cuvânt al Grădiniţii nr. 12 Alba Iulia, prof. învăţământ preşcolar Ioana Delia Decean.

Mesajele micilor ecologisti de la Grădiniţa nr. 12 Alba Iulia au fost:
GRADINITA 12 RECICLEAZĂ!
RECICLEAZĂ DEEE!( DESEURI ELECTRICE SI ELECTRONICE)
RECICLARE, REFOLOSIRE, RECONDITIONARE!
SI TU POTI FI ECOLOGIST!
şi altele.

Tags:

Leave a Reply


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com