Noutati de la IPJ Alba

11 mai 2018 22:360 comments

Alge viaţa!

 

În 3 zile, poliţiştii din Alba au aplicat aproape 600 de amenzi participanţilor la traficul rutier ce au încălcat regulile privind circulaţia pe drumurile publice. Faţă de 35 de conducători auto, complementar sancţiunii, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere.

 

În perioada 7 – 9 mai a.c., Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranţei rutiere şi depistarea participanţilor la trafic ce nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

 

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 578 de sancțiuni contravenţionale, în valoare e 61.130 lei, din care 195 pentru viteză, 10 pentru depăşire neregulamentară, 137 pietonilor angajaţi în traversări neregulamentare, 9 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, iar restul pentru alte abateri de la normele legale.

 

 De asemenea, au fost reţinute 32 de permise de conducere, cele mai multe (10), pentru depăşire.

 

Prins în flagrant

 

Poliţiştii din Cîmpeni l-au prins, în flagrant, pe un tânăr ce a încercat să fure   dintr-un magazin din oraş. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul este bănuit şi de comiterea unui furt în legătură cu care poliţa a fost sesizată anterior.

 

 

În seara zilei de 10 mai a.c., în jurul orei 23,00, poliţiştii din Cîmpeni au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că a observat o persoană suspectă în interiorul unui supermarket din oraş.

 

Poliţiştii s-au deplasat imediat în zona magazinului, iar la scurt timp l-au identificat pe un minor, de 16 ani, din Cîmpeni, care ar fi pătruns, prin efracţie, în magazin, cu intenţia de a sustrage bani, însă ar fi renunţat la activitatea infracțională în momentul în care s-a declanșat sistemul de alarmare al magazinului, încercând să-şi asigure scăparea.

 

Ulterior, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că minorul este bănuit şi de comiterea unui alt furt din casa de marcat al unui magazin alimentar din Cîmpeni.

 

Poliţiştii l-au reţinut, iar în cursul zilei de azi, 11 mai, îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

 

Mandat executat

 

La data de 10 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba   l-au identificat şi reţinut pe un bărbat de 32 de ani, din Alba Iulia, care este posesorul unui mandat de arestare preventivă,

 

Mandatul a fost emis de Curtea de Apel Alba Iulia, pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracţiunii de trafic de persoane.

 

 

Amplasarea radarelor în perioada 12 -14 mai 2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac    

                                                         

Leave a Reply


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com