POLITIA VEGHEAZA!

28 December 2017 20:250 comments

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 41 de evenimente, au aplicat aproape 47 de amenzi şi au constatat 23 de infracţiuni.

La data de 27 decembrie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 41 de evenimente, toate fiind solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 23 de infracţiuni şi au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.810 lei, din care 14 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 şi 33 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.  

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor vor continua.

Infracţiuni rutiere

 

La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 08.00, poliţiştii din Cugir l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Viteazu din oraş, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Polițiștii Postului de Poliţie Vinţu de Jos îl cercetează penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Vinţu de Jos.

Se pare că, în noaptea de 26/17 decembrie a.c., tânărul, fără a poseda permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule, ar fi condus un autoturism neînmatriculat în circulaţie, pe raza comunei Vinţu de Jos, iar la un moment dat, datorită exploziei unui pneu, ar fi pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un parapet şi cu o ţeavă de gaz.

În urma accidentului, nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Accident rutier

În noaptea de 27/28 decembrie a.c., pe DN 7, la kilometrul 351, în afara localității Şibot, o tânără de 23 de ani, din Orăștie, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, ar fi adormit la volan, împrejurare în care a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Cugir, pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.

Amplasarea radarelor în data de 29.12.2017

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori – Daia Romana

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac        

 

 

                                                    

Leave a Reply


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com