Urmarit international prins la Valea Lunga

13 September 2017 17:300 comments

Marţi, 12 septembrie 2017, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, cu sprijinul poliţiştilor Postului de Poliţie Valea Lungă, au depistat pe raza comunei Valea Lungă un bărbat de 47 de ani urmărit internațional.

Autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind bănuit de faptul că în noaptea de 23/24 iulie 2015, împreună cu alte persoane, a facilitat tranzitarea statului ungar, prin zonele nepermise ale frontierei, de către un imigrant sirian, contra unei sume de bani.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul cu domiciliu în comuna Valea Lungă a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 13.09.2017, să fie prezentat Curții de Apel Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Tags:

Leave a Reply


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com