PAMFLETUL ZILEI:Electrosocuri si dusuri reci!

18 mai 2018 08:340 comments

Călin Popescu Tăriceanu a spus, joi, că demersul lui Ludovic Orban de a face plângere penală împotriva Vioricăi Dăncilă poate fi „rezultatul limitelor de gândire pe care le are” sau poate fi şi o „componentă care denotă o stare de nebunie”.

„Evident că este un demers deliberat din partea liderului PNL. Acum nu mă pot abţine să îmi pun întrebarea care este resortul acestui demers. Este rezultatul limitelor de gândire pe care le are şi aşa crede că se duce acţiunea politică. Este o componentă care denotă o stare de nebunie, că în momentul în care mintea îţi derapează grav sau este o acţiune care face parte dintr-un plan bine alcătuit „, a spus Călin Popescu Tăriceanu la Antena 3.

Tăriceanu a făcut comparaţie şi cu anul 2015, când procurori DNA i-a deschis dosar penal premierului de atunci în funcţie, Victor Ponta, determinându-l pe Klaus Ioahnnis să îi ceară demisia.

„Nu mă pot abţine să nu mă întorc cu gândul înapoi, în 2015, în iunie, la începutul luni iunie, dacă nu mă înşel, pe cinci sau pe opt iunie, când primul ministru de atunci, Ponta, a fost pus sub acuzare. La început, mi s-a părut că acuzaţiile sunt ridicole. Ei, bine, aduceţi-vă aminte că, în final, presiunile care s-au exercitat asupra prim-ministrului au dus la demisia lui. (…) Mă gândesc dacă nu cumva acest scenariu este o încercare de preluare a puterii, dar nedemocratic”, a mai spus Tăriceanu.(MEDIAFAX)

Leave a Reply


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com