Pamfletul zilei:Senatorul Somnorila!

17 February 2017 09:300 comments

GOTIUAL

Il cheama Mihai Gotiu si cea mai reusita poza cu el e una in care zace rapus de “oboseala” langa o sticla goala, undeva pe plaja de la Vama Veche.Acum s-a ajuns mare senator, dar iata ce scriu ziarele: O fotografie cu unul dintre vicepreşedinţii Senatului dormind în plen face înconjurul internetului, sub titlul „Senatorul USR recidivează”. Protagonistul, Mihai Goţiu, susţine că fotografia nu este reală. Este pentru a doua oară când e pus în această situaţie. Prima dată a recunoscut că a aţipit. A dat vina pe nopţile petrecute în Parlament, în semn de solidaritate cu protestatatrii din Piaţa Victoriei, şi pe dezbaterile lungi la legea bugetului.

A doua fotografie cu Mihai Goţiu aţipit în plen a fost postată de senator pe pagina sa de socializare. Explicaţiile le-a dat tot pe Facebook. Ar fi clipit exact în momentul în care s-a făcut captura foto de pe un monitor în care rulau imagini din timpul şedinţei.

„Pentru că nu m-am “cumințit” și m-am bătut ca Legea de adoptare a Ordonanței 13 să fie respinsă înaintea Legii de adoptare a Ordonanței 14, și pentru că luni seara mi-am “permis” să-i interpelez pe miniștrii Educației și Cercetării pe tema <> consiliilor consultative, am devenit ținta unui nou atac”, a scris Mihai Goţiu pe Facebook.Sa nu te tavalesti pe jos de ras? Asta era “alternativa” cu care spunea USR ca primeneste clasa politica?

Leave a Reply


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com