Florin Roman: La initiativa PNL, copiii pana in 3 ani vor putea fi exclusi de la plata întretinerii

24 martie 2017 20:470 comments


Copiii minori, cu vârsta până la trei ani, pot fi exceptați de la calculul cheltuielilor de întreținere și de la cel al cheltuielilor asociației de proprietari, după ce deputații au adoptat proiectul PNL pentru modificarea și completarea Legii nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari.

Proiectul, inițiat de colegul meu, senatorul Dragoș Luchian, și susținut de toți parlamentarii PNL, prevede că asociațiile de proprietari pot hotărî exceptarea de la plata cheltuielilor de întreținere a copiilor cu vârsta de până în trei ani.

Consumul realizat de acești copii se reflectă deja în contoarele de apă sau în consumul general al locuinței și, prin urmare, nu se justifică taxarea lor suplimentară.

De asemenea, tot în sprijinul cetățenilor, proiectul de lege inițiat de PNL prevede extinderea termenului de plată a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei deproprietari, afişate pe lista lunară de plată, de la maximum 20 de zile calendaristice la maximum 30.

Prin aceste modificări aduse cadrului legal, nu facem altceva decât să corectăm o situație și să ajutăm la instaurarea normalității.

Florin Roman, deputat PNL
Vicelider al Grupului parlamentar PNL

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com