Ocuparea functiilor de directori de scoli s-a facut deplin legal!

15 noiembrie 2016 11:100 comments

Iata comunicatul de presa primit la redactie:RSCN9823În calitate de observator desemnat de Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”, președintele Sindicatului Liber Învățământ Sebeș(S.L.I. Sebeș), profesor Cârcoană Bogdan Petru, a participat la toate etapele concursului de ocupare a funcției de director/ director adjunct in unitățile de învățământ preuniversitar din județul Alba.

Pot spune din acest motiv ca acest concurs s-a desfășurat cu respectarea prevederilor Ordinului 5080/31.08.2016, a declarat președintele S.L.I. Sebeș.

Probele B (Analiza CV-ului) si C (interviu in fața comisiei) au avut loc la sediul I.S.J. Alba în perioada 18 octombrie – 10 noiembrie. Este de remarcat modul în care doamna inspector școlar general  Marcela Daramuș si doamna inspector școlar Adriana  Boghici au asigurat desfașurarea acestor probe in condiții excelente.

În data de 7 noiembrie 2016, reprezentanții S.L.I. Sebeș, profesor Cârcoană Bogdan Petru si profesor Toncean Florin au participat, ca invitați, la Conferinţa Naţională a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României : “Provocări, obstacole şi oportunităţi în procesul de modernizare a României”, care s-a desfașurat la București, în Sala I. G. Duca a Palatul Parlamentului.

CNMR este o ampla formaţiune a societăţii româneşti care reprezintă mediul educaţional, academic, de cercetare şi inovare,  mediul de afaceri, sindicate si patronate, diaspora, asociații de tineri si studenți, susținuta fiind la nivel central de peste 30 de organizații semnificative, iar la nivel local de peste 20 de organizații importante, din 7 regiuni de dezvoltare ale României.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com