Simone Albani: „Le cer domnului Hava şi PDL să facă mai puţină politică în subiectul taxelor locale şi să vadă interesul oamenilor”

15 ianuarie 2013 16:440 comments

Simone Albani, consilier local din partea PNL, a iniţiat scăderea taxelor locale, adică revenirea lor la nivelul din 2012. El a fost cel care a criticat încă de la început iniţiativa primarului Hava de a mări taxele, acuzându-l că s-a grăbit să mărească taxele deşi cadrul legal era încă neclar.
Luni, în şedinţa extraordinară de Consiliu Local, revenirea la taxele din 2012 a fost însă respinsă, cu toate că toţi consilierii locali USL votaseră „pentru” scădere. Simone Albani a explicat: „Deşi cadrul legal e acum clar şi nu există nici o obligaţie de a creşte taxele, PDL şi Hava au ales să facă un act profund imoral faţă de albaiulieni: au lăsat taxele crescute. Au ales un drum greşit, acela de a se răzbuna pe albaiulienii, pentru ca apoi să vină să acuze USL într-un mod politicianist. Sunt jocuri de oameni fără preocupare pentru oameni şi oraş. Când a fost să crească taxele au venit toţi, în grup, mobilizaţi de domnul Hava. Acum, în schimb, când trebuiau să repare prostia cu taxele, au lipsit pe capete sau s-au abţinut. Doar 5 consilieri PDL au venit la vot”.
Simone Albani a lăsat să se înţeleagă că motivele pentru care Hava insită cu mărirea taxelor nu ar fi foarte „curate”. „Nu pot să înţeleg ce urmăreşte domnul Hava. Oricum ar fi nu e bine. Fie face jocuri politicianiste împotriva oamenilor, fie încearcă să scoată nişte bani pe spatele albaiulienilor pentru cine ştie ce proiecte. Sunt deja multe suspiciuni despre ce a făcut Hava la primărie şi nu ar fi în regulă să se mai adauge încă una”, a apreciat liberalul.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com