7 aprilie – Bursa Generala a Locurilor de Munca la AJOFM Alba

27 March 2017 09:110 comments

Vineri, 7 aprilie, la Alba Iulia are loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul este organizat de AJOFM Alba în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Bursa are loc la sediul AJOFM Alba, în Sala de conferinţe situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 10.00.

„La această acţiune sunt invitate să participe toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pot beneficia de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane. Sunt subvenţionate locurile de muncă ocupate de absolvenţi, şomeri în vârstă de peste 45 de ani, şomeri care sunt părinţi unici susţinători ai familiilor monoparentale, șomeri care mai au 5 ani până la pensie, şomeri de lungă durată sau tineri NEET (Tânăr NEET înseamnă, tânăr cu vârsta cuprinsă între 16 şi 24 de ani care nu are loc de muncă, nu urmează o formă de învăţământ şi nu participă la activităţi de formare profesională)”, se arată într-un comunicat al AJOFM Alba.

„Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. Angajatorii care dispun de posturi vacante și sunt interesați să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei, la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – Str. Nicolae Titulescu, Nr. 10B, Bl. „Columna” – tel. 0258811470, fax: 0258811470 sau e-mail: ajofm@ab.anofm.ro”, se mai arată în comunicatul Serviciului Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ din AJOFM.

Tags:

Leave a Reply


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com