A treia editie a evenimentului Aiud Maraton

20 March 2017 16:570 comments

 

 

Pe data de 25 martie 2017 la Aiudul va avea loc a treia editie a evenimentului sportiv Aiud Maraton, a cărui invitat special este marea atletă Gabriela Szabo.

„Este o competiţie în care nu se percepe taxă de înscriere, pusă sub semnul solidarităţii faţă de semenii noştri. Aiud Maraton este un eveniment de suflet pentru sportivii care doresc să aducă un zâmbet celor încercaţi de probleme de sănătate. Iniţiatorul acestui eveniment este Polgar Levente Ioan (Levy, cum îi spune lumea), un tânăr sportiv aiudean, care a reuşit să aducă în palmaresul său competiţii de talie internaţională. Atunci când aleargă, Levy duce cu el mesajul de întrajutorare a semenilor săi aflaţi în nevoie, fiind un exemplu pentru noi toţi. Aiud Maraton a fost şi este un vis al lui Levy pe care şi l-a îndeplinit cu succes, îmbinând promovarea sportului şi susţinerea cauzelor sociale”, spun organizatorii.

Aiud Maraton 2017 va avea două probe, respectiv una de maraton 45km şi una de semimaraton 22,5km.

Înscrierile se pot face la: http://www.aiudmaraton.ro/#inscrieri.

Ambele probe se desfăşoară pe drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice marcate. Startul şi sosirea se vor face din/în centrul oraşului Aiud.

Pot participa persoane care au împlinit vârsta de 18 ani, sănătoase, şi care sunt apte de efort susţinutl. Minorii vor putea participa numai dacă au acordul părinţilor, în formă scrisă, însoţiţi de către aceştia, precum şi adeverinţă medicală.

Categorii de concurs:
Feminin: General Feminin (Open) 18 – 29 ani; 30 – 39 ani; 40 – 49 ani şi  50 + ani.
Masculin: General Masculin (open) 18 – 29 ani; 30 – 39 ani; 40 – 49 ani şi 50 + ani.

Înscrierile se pot face pâna la date de 24 martie 2017 pentru cele doua probe.

Organizatorul evenimentului este Asociaţia Aiud Sport, iar parteneri sunt Primaria Municipiului Aiud, Consiliul Local Aiud, Asociaţia „Am şi eu copilul meu” prin Centrul Reacreativ Educaţional Bianca, Theiss Agency.

Tags:

Leave a Reply


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com