Nicuşor Stanciu își dorește în Ghencea! “Datele financiare nu sunt o problemă …Steaua e greu de refuzat”

27 martie 2013 15:140 comments

stanciu-vaslui-steauaDevenit titular de drept la Vaslui şi un om de bază la naţionala de tineret a lui Emil Săndoi, Nicuşor Stanciu este dispus să negocieze un transfer la Steaua Bucureşti. Este vizibil că lui Stanciu îi surâde un eventual transfer la echipa de pe primul loc susţinând că “Steaua e greu de refuzat”.

“Nu vreau să se înţeleagă greşit, aşa că trebuie să fac câteva precizări. Nu am refuzat Steaua şi nu datele financiare sunt o problemă. Eu am înţeles greşit declaraţia patronului de acolo, cum că aş veni pentru echipa de tineret a clubului, iar eu nu mi-aş dori acest lucru. Am înţeles că domnul Porumboiu a acceptat oferta Stelei şi sunt dispus şi eu să negociez cu cei de acolo. O echipă cum e Steaua e greu de refuzat, iar eu nu sunt băiat cu fiţe, aşa cum cred mulţi, mai ales după această poveste cu refuzul meu de a veni la Steaua. Dacă o să ajung la ei, o să fac tot posibilul să joc ca să arăt de ce sunt în stare”, a declarat Nicolae Stanciu pentru ProSport.

Prin această declaraţie Stanciu a dezminţit faptul că nu ar vrea să ajungă în Ghencea, asta deşi Becali şi Porumboiu s-au înţeles pentru acest transfer pentru o sumă de 800.000 de euro anunţă ProSport

Fost jucător la Unirea Alba Iulia  şi pregătit de Alexandru Kalanyos, Stanciu a fost transferat la Vaslui în 2011 contra sumei de 250.000 euro. Tânărul a jucat pentru naţionala de sub 19, pentru cea de sub 21 de ani, dar a intrat şi în atenţia selecţionerului Victor Piţurcă în lotul primei reprezentative.

Sursa foto: ProSport.ro

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com