Sportivi albaiulieni la Campionatul European de Powerlifting din Danemarca

31 mai 2012 14:330 comments

Luna iunie are o miză extrem de importantă în calendarul Federaţiei Române de Powerlifting. De următoarea perioadă depinde stabilirea unui rezultat istoric pentru această ramură a sportului românesc, la nivel internaţional.
În perioada cuprinsă între 5 şi 10 iunie, în Danemarca, se desfăşoară Campionatul European de Powerlifting destinat juniorilor, atât la masculin, cât şi la feminin. România atacă această competiţie cu speranţa obţinerii a cel puţin două medalii la nivel continental, idee îndreptăţită de nivelul de pregătire la care au ajuns sportivii români şi de calitatea de favoriţi în cadrul a cel puţin două categorii de greutate.
Delegaţia României la această competiţie continentală va fi condusă, în drumul spre medaliile de aur, argint şi bronz, de către şefii FR Powerliting, Ioan Frăţilă şi Ovidiu Pănăzan şi este formată din: Anamaria Motoca (categoria 52 kilograme), Emilia Bulai (57 kg), Andra Ghineţ (63 kg), Andreea Andrei (84 kg), Carmen Pîrva (84 kg), Laurenţiu Avram (66 kg), Alexandru Cazacu (83 kg), Marco Darcov Sava (83 kg).
Şi de această dată, participarea lotului României la o competiţie internaţională de cel mai înalt nivel posibil nu a fost ferită de peripeţii financiare, pe care nici o structură sportivă nu le doreşte. (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com