1-5 APRILIE 2013 -Palatul copiilor din Alba Iulia vă aparţine

28 martie 2013 16:480 comments

palatul copiilor

În cadrul proiectului „Să ştii mai multe să fii mai bun” (lansat de Ministerul Educaţiei Naţionale) în perioada 1-5 aprilie, 2013, porţile Palatului Copiilor din Alba Iulia vor fi deschise pentru toţi copiii din municipiu şi din judeţ.

Copiii sunt invitaţi să participa la activiţi educative şi recreative precum care stau sub genericul „Palatul Copiilor vă aparţine pentru a şti mai multe, a fi mai buni”.

Zilnic în perioada 9.00-14.00 copiii pot vizita palatului, au ocazia de a asista la activităţile de cerc, pot face schimburi de experienţă, pot participa la activităţile centrului de educaţie rutieră conduse de ofiţeri de la IPJ Alba.

Vor avea loc audiţii muzicale, microrecitaluri de poezie, teatru, muzică folk, muzică instrumentală, vizionare de filme DVD (filme în limbile engleză şi franceză); vizitarea unor expoziţii de desen, pictură, icoane pe sticlă, ouă încondeiate, obiecte ceramice, origami, fotomontaje protecţia mediului şi ecoturism; demonstraţii  funcţionare aparate electronice; demonstarţii de karturi (acces gratuit al copiilor la karturile unităţii); jocuri logice pe calculator; competiţii de tenis de masă, şah, table.

Tot în cadrul proiectului „Să ştii mai multe să fii mai bun”, Palatul Copiilor din Alba Iulia va organiza, vineri, 5 aprilie 2103, ora 18,00, în holul central al complexului Alba Mall, spectacolul literar-muzical-coregrafic: „Palatul Copiilor vă aparţine pentru a şti mai multe, a fi mai buni”. Spectacolul este realizat de cadrele didactice şi copiii înscrisi la cercurile de profil din palat, şi va cuprinde momente de muzică folk, muzică uşoară, recitări de poezii, scenete umoristice, un recital de pian (Antonio Godici), demonstraţie de majorete, dans modern si popular, un recital de acordeon (susţinut de Victor Geogean), un recital de folk (cu Daniel Avaram), o expoziţie de desene, pictură, icoane pe sticlă, origami, ouă încondeiate, obiecte ceramice.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com