1000 de lei este suma cu care a fost sancţionat un bărbat din Sebeş care intrase în perimetrul unei societăţi comerciale.

17 februarie 2014 10:460 comments

jandarmi-amenda10Firma se află pe strada Mircea cel Mare din municipiul Sebeş, iar personalul de pază a relatat jandarmilor că nu este prima dată când persoane sau grupuri de persoane sar gardul şi pătrund în incintă pentru a colecta resturi metalice şi lemnoase. Nu de puţine ori acestea devin agresive, înjură şi ameninţă cu acte de violenţă.

Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, 15 februarie a.c., la ora 14.30,  când Gheorghe I. ( 38 de ani ), surprins fiind de paznici, a încercat să-i intimideze aruncând cu pietre după aceştia. Anunţaţi prin apel la 112, jandarmii au intervenit de urgenţă şi au reuşit să-l prindă pe contravenient. Nefiind la prima abatere de acest gen bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Pentru prevenirea apariţiei unor astfel de fapte atenţionăm cetăţenii  că zona va fi monitorizată de echipajele de jandarmerie, iar acestea vor interveni prompt ori de câte ori se constată apariţia unor încălcări ale legilor în vigoare. De asemenea, reamintim faptul că  “pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile autorităţilor publice centrale şi locale, instituţiilor publice, instituţiilor de învăţământ şi spaţiilor aparţinând acestora, indiferent de destinaţia lor, regiilor autonome, societăţilor comerciale, partidelor sau altor formaţiuni politice, organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, ambasadelor şi reprezentantelor altor state ori ale organizaţiilor internaţionale de pe teritoriul României (…) ori refuzul de a le părăsi la cererea organelor de ordine” constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1500 de lei.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com