3 bărbaţi din Cugir cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri

15 aprilie 2013 11:350 comments

Bataie-in-Sectia-Urgente-din-Rovinari--3-tineri--cercetati-pentru-ultraj-si-distrugereÎn noaptea de 12/13.04.2013 la ora 03,30, Politia Oraşului Cugir, a fost sesizata prin SNUAU 112, de către administratorul unui local public situat pe strada Victoriei din Cugir, cu privire la faptul că în incinta localului s-a produs un scandal în care au fost implicate două persoane.

Imediat, la faţa locului, s-a deplasat patrula de siguranţa publică care a intervenit pentru aplanarea conflictului iar din primele cercetări efectuate a rezultat că între V.T.C., de 36 de ani, şi P.N.,de 27 de ani, ambii din Cugir, s-a produs un conflict în timpul căruia aceştia şi-au adresat injurii şi şi-au aplicat reciproc lovituri,
distrugînd mai multe bunuri din local. Poliţiştii au stabilit de asemenea, că în aceeaşi noapte, în acelaşi local, un alt client, L.G., de 27 de ani, din Cugir, s-a manifestat violent, a adresat injurii celorlalţi clienţi ai localului şi a spart un pahar şi o sticlă.
La solicitarea poliţiştilor de a se legitima, acesta şi-a declarat o identitate falsă. Faţă de cei 3 bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infarcţiunii de ultraj contra bunelor moravuri iar în plus, faţă de L.G., cercetările sunt continuate şi sub aspectul comiterii infarcţiunii de fals privind identitatea. Faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore iar în cursul zilei de ieri, 14.04.2013, au fost prezentaţi Parchetului de pe lîngă Judecătoria Alba Iulia care a dispus cercetarea lor în stare de libertate.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com