3 bărbaţi au fost prinşi în Sebeş la furat din supermarket

4 februarie 2013 10:110 comments

images[10]Duminică, 3 februarie, în jurul orei 16.30 trei bărbaţi din judeţul Cluj riscă dosar penal după ce au fost surprinşi în flagrant de jandarmi în timp de sustrăgeau diverse produse dintr-un supermarket din municipiul Sebeş.
Prezenţa jandarmilor a fost solicitată printr-un apel la 112 de către un agent de pază al magazinului. Acesta a semnalat faptul că observase două persoane care aveau un comportament suspect şi pe care le bănuia că au sustras produse din incinta magazinului. Mai mult, apelantul a adăugat că produsele respective au fost depozitate într-un autoturism parcat în apropiere, iar suspecţii se pregăteau de plecare. În aceste condiţii, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în regim de urgenţă în locul indicat prin apelul telefonic şi i-a oprit pe cei doi înainte să se facă nevăzuţi. În urma verificărilor legale, în autoturism au fost găsite mai multe produse alimentare şi cosmetice (ciocolată, caşcaval, conserve, salam, pastă de dinţi şi şampon, în valoare de 1.218 lei) pe care cei doi au recunoscut că le-au sustras din mai multe magazine situate pe raza localităţilor Braşov, Făgăraş, Sibiu şi Sebeş şi pe care doreau să le valorifice în interes personal. În plus, aceştia au adăugat că mai aveau un prieten care încă se afla la “cumpărături” în supermarket, iar personalul de pază, atenţionat fiind de jandarmi, a reuşit în scurt timp să-l depisteze.
Suspecţii au fost identificaţi ca fiind Nicolaie Mucz ( 42 de ani ), Laurenţiu Mozei ( 25 de ani) şi Ion Repede (40 de ani), toţi domiciliaţi pe raza judeţului Cluj. Pe numele acestora au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cercetările vor fi continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş.
(D.S.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com