3 suspecţi de furturi din case de vacanţe, au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii din Aiud. Cu ocazia percheziţiilor efectuate, s-a reuşit recuperarea prejudiciului, în proporţie de 90 %.

7 februarie 2014 10:150 comments

suspecti

În data de 06.02.2014, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, pentru documentarea activităţii infracționale a 3 suspecţi de comiterea mai multor furturi din case de vacanţă situate pe raza comunelor Rimetea, Livezile şi Iara.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că R.A., de 24 de ani, din comuna Iara, judeţul Cluj, R.C., de 19 ani, din aceeaşi localitate şi Z.G., de 35 de ani, din localitatea Decea, comuna Miraslău, în perioada octombrie 2013 – ianuarie 2014, au pătruns prin efracţie în 4 case de vacanţă şi au sustras bunuri în valoare totală de 12.300 lei.

Cu ocazia percheziţiilor, la locuinţele suspecţilor au fost identificate mai multe bunuri provenite din furt (un sistem home cinema, boiler electric, plită electrică, cuptor cu microunde, televizor color, aragaz, DVD player, maşină electrică de tuns iarba, motocositoare, proiector led, etc), prejudiciul cauzat prin cele 4 furturi, fiind recuperat în proporţie de 90 %.

Faţă de cei 3 suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 07.02.2014, să fie formulată propunerea de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a celor 3 suspecţi.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com