364 de persoane vaccinate anti-COVID în prima zi a campaniei de vaccinare. 0 reacții adverse!

4 ianuarie 2021 20:010 comments

În prima zi de vaccinare anti-COVID, în județul Alba s-au vaccinat 364 de persoane din sistemul medical. Având în vedere numărul mare al persoanelor care au ales să se vaccineze dar și faptul că până la acest moment nu au fost raportate reacții adverse și a existat o singură pierdere de vaccin, prima zi de vaccinare anti-COVID în județul Alba poate fi considerată un succes.

La Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia luni, 4 ianuarie, s-au vaccinat 124 de persoane și a fost raportată o pierdere de vaccin, iar pentru marți s-au programat alte 160 de persoane; La Spitalul Municipal Blaj s-au vaccinat azi 40 de persoane, pentru marți și miercuri fiind programate să se vaccineze alte 85 de persoane; la Spitalul Municipal Sebeș s-au vaccinat azi 20 de persoane (mâine și poimâine sunt programate să se vaccineze alte 70 de persoane); la Spitalul Orășenesc Abrud s-au vaccinat azi 40 de persoane (pentru mâine nu există programări); la Spitalul Orășenesc Cugir s-au vaccinat azi 20 de persoane (pentru marți, 5 ianuarie, sunt programate să se vaccineze 25 de persoane); la Spitalul Orășenesc Câmpeni s-au vaccinat azi 35 de persoane; la Spitalul Municipal Aiud s-au vaccinat azi 60 de persoane (pentru mâine sunt programate alte 60 de persoane); la Spitalul de Boli Cronice Câmpeni s-au vaccinat azi 25 de persoane.

Având în vedere ritmul de vaccinare, se estimează ca la sfârșitul săptămânii să fie lansată o nouă comandă pentru o a doua tranșă de vaccin.

Reamintim că DSP Alba a recepționat duminică, 3 ianuarie, 975 de doze de vaccin marca Pfizer. Cele 975 de doze, care se prezintă sub forma a 195 de flacoane (5 doze per flacon), au fost distribuite duminică în cele 8 centre de vaccinare organizate în județ, astfel: 390 la SJU Alba Iulia, 125 la Municipal Blaj, 90 la Municipal Sebeș, 190 la Municipal Aiud, 80 la Orășenesc Cugir, 35 la Orasenesc Campeni, 40 la Spitalul Orășenesc Abrud, 25 la Spitalul de Boli Cronice Câmpeni.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com