4 bărbați din Prahova cercetaţi pentru tentativă de furt dintr-un ATM-ul unei bănci comerciale din Alba Iulia

30 aprilie 2013 12:522 comments

tanar din Dorohoi arestat dupa frut din ATM bancarLuni, 29 aprilie poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au reușit identificarea persoanelor suspecte de săvârşirea infracţiunii de „tentativa de furt calificat” de la ATM-ul unei bănci comerciale din Alba Iulia, faptă sesizată la data de 01.04.2013.

Pe baza probelor administrate în cauză poliţiştii au stabilit faptul că R.F. de 22 de ani, T.C.A de 19 ani şi C.I. de 31 de ani, toţi din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, împreună cu D.L de 31 de ani din comuna Blejoi, judeţul Prahova au montat un dispozitiv de mascare a fantei ATM–ului, cu scopul de a obtura livrarea banilor către clienți.

În cursul zilei de ieri 29.04.2013, la domiciliile suspecţilor au fost percheziții, iar doi dintre suspecţi au fost identificați şi conduși la sediul Politiei municipiului Alba Iulia.

Fata de numitul R.F. a fost luata măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativa de furt calificat” faptă pedepsită de art. 20 rap. la art. 208 alin. 1, art. 209 alin. 1 lit. a, e, g şi i din Codul penal şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Faţă de acesta procurorul a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o durată de 30 zile.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com