A circulat cu viteză, fără permis şi a fugit de poliţişti

18 noiembrie 2013 08:560 comments

politia-13-600x399În cadrul unei acţiuni rutiere poliţiştii din Teiuş, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care a fost înregistrat circulând pe strada Octavian Goga din Teiuş cu viteza de 75 km/h.
Conducătorul autoturismului şi-a continuat drumul, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărire.
Autoturismul a fost găsit abandonat pe raza localităţii Coşlariu Nou iar la scut timp poliţiştii au reuşit să-i identifice şi pe ocupanţii acestuia, doi bărbaţi, care la observarea poliţiştilor au încercat să fugă peste câmp.
Din primele cercetări efectuate a rezultat că autoturismul a fost condus de M.I.M., de 24 de ani, din municipiul Sibiu, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar autoturismul, care aparţine soţiei sale, i-a fost încredințat de aceasta, pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că ştia că soţul său nu posedă permis de conducere.
Pe numele lui M.I.M. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis în timp ce soţia sa este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com