A fugit cu televizorul furat!

23 decembrie 2016 19:380 comments

Poliţiştii din Sebeş au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr care este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară şi au reuşit să recupereze televizorul furat.

 

La data de 21.12.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţei Municipiului Sebeş l-au identificat şi reţinut pe B.F.C., de 29 de ani, din municipiul Sebeş, care este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă, faptă reclamată poliţiei la data de 09.12.2016.

 

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 09.12.2016, în jurul orelor 19.10, a pătruns într-o casă nelocuită din municipiu, cu intenţia de a sustrage mai multe bunuri pe care le-a scos în curtea locuinţei (bunuri de uz casnic, mobilier, aragaz, televizor, etc) însă nu a reuşit să ia decât un televizor, pentru că a fost observat de vecini.

 

Pentru obţinerea de probe utile cauzei, ieri, 21 decembrie, poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul tânărului, loc din care au recuperat televizorul sustras.

 

B.F.C. a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus faţă de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar.

 televizor-strada

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com