Accident grav la ieșirea din Blaj spre Târnăveni

16 august 2013 09:233 comments

ACCIDENTPoliția municipiului Blaj a fost sesizată joi seara prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 107, la ieşirea din municipiul Blaj spre Târnăveni, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la locul accidentului a rezultat că F.G.A., un tânăr de 24 de ani, din Alba-Iulia, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Târnăveni – Blaj, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de M.T.E., o tânără de 20 de ani, din comuna Jidvei, judeţul Alba.
În urma accidentului conducătoarea autoturismului şi o femeie de 76 de ani, din comuna Şona, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale grave, (fracturi) fiind transportate la spitalul din Blaj de unde victima de 76 de ani a fost transferată la spitalul din Târgu Mureş.
O minoră de 15 ani, pasageră în autoturism şi un bărbat de 48 de ani, pasager în autoutilitară, a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internaţi în spital.
Cercetările sunt continuate, pe numele lui F.G.A., fiind întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tags:

3 Comments

  • pensionar sarac

    De sii se da la TV, ZIARE, ce inseamna nerespectarea legi, la noi sfaturile sunt ca nuca in perete.FARA LEGI DRASTICE NE VOM MACELARI CA IN AFGANISTAN.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com