UPDATE: Accident rutier grav pe DN 75 in localitatea Boncesti. O persoana a ramas incarcerata

28 februarie 2014 10:040 comments

accidentUn grav accident de circulatie s-a petrecut vineri dimineata pe DN 75, pe raza localitatii Boncesti, in apropiere de Campeni.

In urma accidentului, o persoana a ramas incarcerata.

UPDATE:

În dimineaţa zilei de 28.02.2014, ora  08.27, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că pe DN 75, pe raza oraşului Cîmpeni – localitatea Bonceşti s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că B.F., de 28 de ani, din oraşul Cîmpeni, jud. Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe direcţia de mers Cîmpeni – Bistra, nu a adaptat viteza de deplasare la ieşirea dintr-o curbă, a pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă, iar după impactul avut cu mai mulţi arbori s-a oprit în vegetaţia crescută lângă albia râului Arieş.

Ca urmare a producerii accidentului, conducătorul auto a decedat.      Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor producerii accidentului rutier.

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com