Acţiunea de prevenire a accidentelor rutiere s-a terminat cu 327 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 47.000 lei

3 aprilie 2013 12:250 comments

amendaÎn cursul zilei marţi, 2 aprilie, poliţiştii Serviciului Rutier Alba împreună cu poliţişti rutieri din cadrul poliţiilor municipale şi orășenești şi cei ai secţiilor de poliţie rurală, au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate depăşirii neregulamentare precum şi pentru depistarea şi sancţionarea acelor conducători auto care nu respectă normele rutiere privind circulaţia pe drumurile publice.
Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 327 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 47.170 lei, din care 25 conducătorilor auto care s-au angajat în depăşiri neregulamentare. Faţă de 29 de conducători auto a fost luată măsura suspendării permisului de conducere (25 pentru depăşire, două pentru consum de alcool, unul pentru viteză excesivă şi unul pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată). A fost constatată de asemenea o infracţiune de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere suspendat.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com