Află acum cine a inventat ruleta

23 martie 2023 14:440 comments

Jocurile de noroc nu au apărut pur și simplu de nicăieri și este de datoria noastră să apreciem foarte mult trecutul cazinourilor de la început până la sfârșit. Prin urmare, astăzi avem în vizor să discutăm despre istoricul jocului de ruletă și despre cum a fost inventată. În mod surprinzător, ruleta este unul dintre jocurile care a trecut prin foarte multe etape de dezvoltare pentru a putea ajunge să fie jucată și în mod digital. Deci, rămâi cu noi pentru a afla cine a inventat ruleta, care a fost întreg procesul și ce jocuri similare există care ar fi putut influența dezvoltarea unui astfel de joc.

Inventatorul Ruletei

Există mult prea multe povești despre cine sau cum a fost inventată ruleta online și este datoria noastră să deslușim odată pentru totdeauna care este secretul din spatele acestui joc, dar mai ales al modului în care fiecare persoană cu impact foarte mare asupra acestui joc a reușit să valorifice extrem de mult toate particularitățile pentru ca într-un final să ajungem astăzi să ne bucurăm de un joc de noroc cu un grad de popularitate extrem de mare, cunoscut pe tot globul și care a oferit unui număr extrem de mare de jucători o mulțime de motive să fie fericiți, dar și supărați dacă ar fi să fim realiști.

Inventatorul primei rulete care a dat și startul istoric pentru fenomenul de gambling din toată lumea este un francez care undeva în anii 1790, a folosit cunoștințele strămoșilor săi pentru a construi un joc de noroc interesant care avea să învețe pe toată lumea ce înseamnă matematica din spatele jocului. Când vorbim despre cunoștințe din trecut, mergem în spate aproximativ 200 de ani la Blaise Pascal, un matematician francez care în încercarea sa de a crea o mașină perpetuă, nu a reușit decât să facă o roată care se învârtea foarte mult și fluent.

Istoria jocurilor de noroc a fost scrisă în acel moment, iar pentru că roata folosită de Pascal era una destul de mică, numele ei a fost roulette.

Jocuri similare

Deși ruleta a ajuns să aibă un succes foarte mare în toate țările care au legalizat treptat jocurile de noroc, acesta nu a fost singurul joc de forma aceasta. De-a lungul timpului, iar ocazional fiind jucate și în alte zone de pe glob, au existat și alte variante ale acestui joc care nu au primit aceeași recunoștință sau care au încetat a mai fi jucate odată cu trecerea timpului. Este vorba despre jocuri precum Ace of Hearts, Even-Old sau Roly Poly. Purtând o asemenea discuție despre ruletă și jocuri similare ruletei, unii oameni au descoperit și câteva secrete ascunse despre acest joc.

Unii oameni ar putea spune că ruleta a avut atât de mult succes datorită zvonurilor și superstițiilor care s-au învârtit în jurul acestui joc de cazino. Unii jucători refuză să joace ruletă deoarece suma numerelor de pe ruletă, de la 1 la 36 dau un rezultat controversat, 666. Pentru unii înseamnă ceva, dar pentru alții nu înseamnă nimic. De aceea sfatul nostru este să te joci ceea ce îți place și atunci când îți dorești acest lucru. Dacă ești o persoană spirituală, poți alege unul dintre jocurile similare sau alte variante de ruletă cu mai multe numere.

Ruleta Americană

Din punct de vedere al superstițiilor, ruleta americană este cea care nu te scapă de cifra 666 chiar dacă are 37 de buzunare pentru numere. Iar asta pentru că buzunarul care este în plus conține tot cifra 00. Dar lăsând la o parte superstițiile și lucrurile legate de spiritualitate, ruleta americană este și unul dintre cele mai ineficiente jocuri de ruletă. Dacă vrei să te bucuri de câștiguri mai frecvente în care este implicat multiplicatorul cifrei 0, ai putea spune că ruleta americană este jocul potrivit. Dar dacă vrei să fii eficient pe termen lung și să ții cont de factorii de risc, ruleta americană este probabil cea mai proastă idee de joc de noroc.

Vom explica de ce este așa chiar acum. Ruleta europeană este cea unde șansele de câștig sunt mai mari deoarece ruleta europeană are 36 de buzunare. Ruleta americană are 37 de buzunare, ceea ce îl face un joc de noroc a cărui șanse de câștig scad foarte mult deoarece buzunarele sunt mai multe, prin urmare și să prinzi un număr este mai greu.

Concluzie

Pentru a încheia într-o notă pozitivă și pentru a lăsa și un sfat în urmă, în calitate de experți în jocuri de noroc nu putem spune decât că atunci când intri în cazino trebuie să ții cont de șanse într-o măsură foarte mică. Cazinoul este o formă de relaxare și trebuie tratată ca atare. Dacă ai cumva noroc să și câștigi, acela este noroc.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com