AIUD: În data de 17 iunie vor avea loc consultări privind traseul autostrăzii Sebeş-Turda

12 iunie 2013 13:321 comment

autostradaLuni, 17 iunie, începând cu ora 11.00, la sediul Primăriei din Aiud, va avea loc o ședință cu reprezentanți de nivel decizional ai Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale pentru a discuta asupra proiectului autostrăzii Sebeș – Turda. La această ședință, Consiliul Județean Alba a invitat toți Primarii unităților administrative din județul Alba pe teritoriul cărora va trece viitoarea autostradă, pentru a-și putea spune punctul de vedere și observațiile legate de proiect.

 „ Îi rog pe această cale pe cetățenii interesați de acest subiect să ia legătura cu primăriile din localitățile lor și să le transmită primarilor toate problemele sau observațiile pe care le au față de proiectul autostrăzii. Primarii sunt cei care vor trebui să discute cu proiectantul și cu reprezentanții CNADNR-ului și să susțină punctele lor de vedere, pentru a ajunge la o soluție bună pentru toate părțile. Consiliul Județean Alba va emite apoi certificatul de urbanism pentru proiect pe baza observațiilor pe care le primește de la Primari.

Consiliul Județean a informat toți primarii din localitățile pe unde va trece autostrada despre această întâlnire și le-a solicitat prezența tocmai pentru a putea discuta toate aspectele legate de proiect.

Aiudul a fost ales ca loc de întâlnire pentru că se află la jumătatea traseului viitoarei autostrăzi”, a declarat Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com