Alba Iulia: Tarife pentru bazele sportive ale Primăriei

22 august 2013 15:560 comments

Unirea 358În ultima şedinţă de CL Alba Iulia, aleşii locali au luat în discuţie un proiect de hotărâre privind taxele pentru bazele sportive deţinute de administraţia locală din Alba Iulia*Stadionul Cetate, Stadionul de la Miceşti, Stadionul de la Oarda şi baza sportivă din Ampoi II). Facem precizarea că spre deosebire de alţi ani nu vor mai exista contracte de comodat iar toţi cei care vor folosi bazele sportive vor trebui să plătească
Proiect a încins spiritele intre alesii locali.
În primă fază proiectul prevedea următoarele taxe:
Pentru Stadionul Cetate:
Terenul de fotbal I: 300lei/oră pentru meciurile oficiale sau amicale, 1000 lei/oră pentru alte manifestaţii.
Terenul de fotbal II: 200 lei/oră pentru meciuri oficiale sau amicale, 50 lei/oră pentru antrenament şi 500 lei/ oră pentru alte manifestaţii.
Tot la baza de pe Cetate camera de minihotel 60 lei/zi, pista de atletism 5 lei/oră iar pentru sala de culturism şi forţă 50 lei/ oră.
Stadionul Oarda: Teren fotbal: 200 lei/ oră pentru meciuri amicale sau oficiale, 25 lei/ oră pentru antrenament, 500 lei/oră pentru alte manifestaţii
Stadion Miceşti: Teren fotbal 100 lei/oră pentru meciuri oficiale şi amicale, 25 lei/oră pentru antrenament, 300 lei ora pentru alte manifestaţii.
Baza Ampoi: Teren minifotbal: adulţi 50 lei/oră, elevi şi studenţi 30 lei/oră. Teren tenis de câmp: adulţi 40 lei/ oră, elevi şi studenţi 25 lei/ oră iar pentru alte manifestaţii 500/lei oră.
Aceste preţuri au fost contestate de aleşii PSD şi PNL, aceştia considerându-le prea mari. Consilierul local, Horaţiu Clepan a spus că preţurile nu vor putea fi suportate de grupele de copii şi juniori care îşi desfăşoară activitatea pe aceste baze. În cele din urmă s-a ajuns la un consens, consilierii locali luând decizia ca pentru grupele de copii şi juniori care îşi vor desfăşura activitatea pe bazele sportive amintite mai sus, respectivele taxe să scadă cu 50% iar în ce priveşte pista de atletism şi sala de forţă şi culturism nu s-a luat nici o decizie. În cele din urmă proiectul a trecut cu 19 voturi pentru şi o abţinere.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com