Alba Iulia: Un tânăr băut bine şi-a stropit prietenii cu benzină şi i-a ameninţat că le dă foc

27 august 2013 13:361 comment

a-mers-catre-pompa-de-benzina-si-a-stropit-hainele-si-a-aprins-o-bricheta-gestul-disperat-al-unui-barbat-din-timsoara-153061Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată luni cu privire la faptul că în incinta unei staţii de carburanţi din Alba Iulia s-a produs un scandal.
La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică care l-a identificat pe S.M.M., de 22 de ani, din Alba Iulia iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul, fiind sub influenţa alcoolului, a provocat un scandal în incinta benzinăriei, a aruncat cu sticle de bere, l-a agresat pe un alt tânăr a declanşat automatul de alimentare cu carburant, a stropind cu benzină înspre prietenii săi pe care i-a ameninţat că le va da foc. De asemenea tânărul, care avea supra sa 3 cuţite de bucătărie şi-a ameninţat prietenii, moment în care a fost imobilizat de către poliţiştii care au intervenit pentru aplanarea conflictului.
S.M.M a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde, i-au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi portul fără drept al cuţitului fiind luată totodată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.
În cursul zilei de luni, învinuitul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba-Iulia cu propunerea de arestare preventivă, faţă de acesta parchetul dispunând măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 29 de zile.
Cercetările sunt continuate.

Tags:

1 Comment

  • Sub influenta alcoolului? mai degraba sub influenta drogurilor. plin orasul de idioti fara viitor! Superb!!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com