Albaiulienii sărbătoresc 1 Decembrie la Alba Iulia și ARBOREAZĂ TRICOLORUL PENTRU UNIRE

26 noiembrie 2013 10:040 comments

1 decembrie siteAlbaiulienii vor sărbători Ziua Unirii la Alba Iulia, unde Platforma Civică Acțiunea 2012 este inclusă în programul oficial cu două momente dedicate tricolorului și Basarabiei. Membrii Acțiunii 2012 vor defila în cetate cu 95 de steaguri imense și vor înălța 95 de lampioane pentru UNIRE.
Platforma Civică Acțiunea 2012 va marca Ziua Națională a României în două capitale ale Unirii de la 1918: Alba Iulia și Chișinău și îi invită pe toți unioniștii să se alăture.
Persoanele care nu reușesc să plece din localitatea natală spre Alba Iulia sau Chișinău, pot organiza propriile evenimente referitoare la Unire, afișând bannere și steaguri tricolore în centrul orașului în care locuiesc sau să participe la campania ARBOREAZĂ TRICOLORUL PENTRU UNIRE.
La Chișinău, Platforma Civică Acțiunea 2012 va organiza momentul central al zilei, un lanț uman în jurul Guvernului din Chișinău, la ora 14:00 și va colabora cu celelalte organizații și grupuri de inițiativă care desfășoară evenimente dedicate zilei de 1 Decembrie.
Persoanele interesate să sărbătorească Ziua Unirii la Alba Iulia sau să participe la campania ARBOREAZĂ TRICOLORUL PENTRU UNIRE sunt rugate să contacteze reprezentanții Platformei Civice Acţiunea 2012, filiala Alba, la numărul de telefon: 0784417282.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com