Amenzi, şoferi prinşi beţi şi mărfuri confiscate într-o acţiune a poliţiştilor din Alba

10 iunie 2013 11:181 comment

politisti rutier723Sâmbătă între orele 18,00 – 02,00, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au organizat pe raza municipiilor Alba Iulia şi Sebeş, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate, în special, consumului de băuturi alcoolice.
Peste 280 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest în cele 6 ore de acţiune, doar 3 dintre aceştia fiind depistaţi conducând sub influenţa alcoolului.
Faţă de doi, aparatul etilotest a indicat o valoare mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele lor fiind întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
În cadrul acţiunii poliţiştii au mai constatat alte două infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere.
Pentru alte abateri la regimul rutier au fost aplicate 159 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 23.850 de lei. De asemenea au fost reţinute 2 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare şi a fost confiscată cantitatea de 1.475 kg plumb, în valoare de 3.687 lei. (S.P.)

1 Comment

  • pensionar sarac

    In fiecare zi e nevoie ca inconstienti sa invete ca este lege, pe drumurile publice, sa te inbeti sa te drogezi poti face acasa daca numai atata minte ai.Din pacate pe strazile albei inca cionduc ytreibilisti cu viteza si cu o mana ca vorbessc la telefon conduc lumea, asa de inportanti sunt.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com