Au început lucrările de reparare a tronsonului de drum județean dintre localitatea Poiana Galdei și Tabăra Școlară Roica

4 iunie 2013 14:270 comments

IMG_0968Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, s-a deplasat marti în zona localității Poiana Galdei pentru a vedea cum evoluează lucrările de reabilitare a drumului județean 107K ce face legătura între comunele Galda de Jos și Mogoș.
Pentru o porțiune de aproximativ 8 km din acest drum, de la ieșirea din localitatea Poiana Galdei și până dincolo de Tabăra Școlară Roica, vineri a fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru realizarea unei consolidări a corpului drumului în valoare totală de circa 9,3 milioane de lei, fondurile fiind asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Alba.
„Mă bucur că firma executantă s-a mobilizat foarte bine și s-a apucat de lucru la drum într-un timp atât de scurt. Este o porțiune de drum ce se afla într-o stare foarte rea, dar acum situația se va remedia. Am găsit înțelegere din partea firmei executante să întrețină calea de rulare pe toată perioada lucrărilor, astfel ca cetățenii să poată circula mai bine.” – a spus Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.
Data de finalizare a lucrărilor pentru acest sector de drum este 3 aprilie 2014.
Tot astăzi, Președintele CJ Alba a inspectat și stadiul lucrăilor ce se execută, pe același drum județean, în interiorul localității Mesentea. Pe acest sector se finalizează lucrările de reabilitare, executându-se consolidări laterale pentru a se putea turna ultimul strat al covorului asfaltic ce va îmbrăca drumul.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com