Bani pentru Bazinul Olimpic din Alba Iulia poate doar la prima rectificare bugetară

22 mai 2013 14:340 comments

bazin olimpic 358În urmă cu câteva săptămâni administraţia locală din Alba Iulia a trimis o solicitare Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin care solicita bani pentru finalizarea lucrărilor la Bazinul Olimpic. În urma acestei solicitări Guvernul României a trimis o adresă prin care administraţia locală este informată că nu au fost alocate fonduri pe anul 2013, pentru programul “Bazine de înot”. Totodată, ţinând cont de importanţa acestui program în dezvoltarea locală, îi asigură că va transmite solicitare Ministerului Finanţelor Publice la rectificarea bugetului de stat pe anul 2013, de a aloca fonduri pentru acest program.
”Stimate domnule primar Mircea Hava,
La adresa transmisă Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin care solicitaţi alocarea de fonduri pentru finalizarea obiectivului de investiţie “Bazin de înot olimpic” din bulevardul Republicii nr.7, Municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, vă comunicăm următoarele:
Prin Legea Bugetului de Stat nr. 5/2013, publicată în Monitorul Oficial nr. 106/22.02.2013 nu au fost alocate fonduri pe anul 2013 pentru programul “Bazine de înot”, deşi M.D.R.A.P. a inclus în solicitările sale către Ministerul Finanţelor Publice acest program.
Având în vedere cele mai de sus şi ţinând cont de importanţa acestui program în dezvoltarea locală, vom transmite Ministerului Finanţelor Publice, la rectificarea bugetului de stat pe anul 2013, solicitarea noastră de alocare de fonduri şi pentru programul “Bazine de înot”, solicitare care face referire şi la obiectivul de investiţie menţionat de dumneavoastră.
Cu deosebită consideraţie,
Secretar de Stat, Iulian Matache” se arată în adresa trimisă Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Primăriei mun. Alba Iulia.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com