Bărbat din Alba reţinut pentru trafic de droguri

13 martie 2013 09:260 comments

traficant

Un bărbat din Alba a fost reţinut de către procurorii DIICOT Alba Iulia şi poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate sub acuzaţia de trafic de droguri. La flagrant şi în urma percheziţiilor a fost descoperită o cantitate de 1,3 kg canabis.
Procurorii DIICOT au identificat şi dus la audieri doua persoane, acuzate de trafic de droguri, iar una a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentată Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit oamenilor legii traficantul vindea canabisul în mai multe baruri din Alba, o parte din cantitatea de canabis confiscată fiind de altfel găsită într-un bar. În cadrul anchetei procurorii au identificat şi un număr de 7 consumatori de droguri, o parte dintre aceştia fiind audiaţi de procurori.

Tânărul reținut de polițiștii Brigăzii CCO sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia se numește G.G. și este domiciliat în localitatea Vințu de Jos. Acțiunea în urma căruia bărbatul a fost prins în flagrant încercând să vândă cantitatea de aproximativ 200 de grame de cannabis a avut loc marți, 12 martie.

Potrivit polițiștilor, după realizarea flagrantului s-au efectuat două percheziții pe raza localității Vințu de Jos, dintre care una la domiciliul inculaptului G.G. La sediul DIICOT – ST Alba Iulia au fost aduși inculpatul, o tânără învinuită în această speță și 2 consumatori care se aprovizionau de la aceștia.

Cu ocazia efectuării percheziției  la domiciliul inculpatului G.G. s-a găsit cantitatea de circa 200 grame de cannabis, iar la cea de a doua percheziție s-a găsit cantitatea de aproximativ 400  grame de cannabis.

Procurorii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a inculpatului GG pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de mare risc, fără drept, acesta urmând să fie prezentat astăzi Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit lui Link Cristian, șeful serviciului anti-drog din cadrul Brigăzii CCO Alba Iulia, inculpatul reținut aseară și-a recunoscut fapta. Acesta încerca să își creeze o piață de desfacere și în școliile din Alba Iulia.
UPDATEBărbatul se numeşte Gheorghe Grozav, are 26 de ani şi a fost arestat preventiv de Tribunalul Alba pe o perioadă de 29 de zile. Decizia poate fi contestată cu recurs la Curtea de Apel.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com