Băut bine aun tânăr din Abrud a făcut un scandal monstru într-un bar

2 septembrie 2013 14:280 comments

scandal-barPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei orașului Abrud au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „sfidarea organelor judiciare”, faţă de S.R.D., un tânăr de 21 de ani, din Abrud, care, în noaptea de 30/31.08.2013, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat un scandal într-un local public din Abrud.
Tânărul a spart mai multe sticle, a adresat injurii celorlalţi clienţi ai localului iar la intervenţia polițiștilor a continuat să adreseze injurii şi cuvinte jignitoare.
Faţă de S.R.D., care în anul 2012 a mai fost cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri. Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă.
Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi l-a prezentat pe învinuit instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.
Cercetările sunt continuate.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com