Băut la volan un şofer din Arad a avariat mai multe maşini la Şibot

12 august 2013 11:400 comments

car-accidentDuminică pe DN 7, la km 348, în afara localității Şibot, T.D., un bărbat de 55 de ani, din comuna Vladimirescu, județul Arad, în timp ce conducea un autotractor, nu a respectat semnificaţia indicatorului „obligatoriu la dreapta”, acroșând cu ansamblul de vehicule o baliză direcțională aflată pe partea carosabilă, pe care a proiectat-o într-un autobuz condus de un bărbat de 27 de ani, din municipiul Ploieşti.
În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autovehiculelor implicate iar conducătorul autotractorului care l-a provocat şi-a continuat deplasarea, fiind oprit de către poliţiştii Serviciului Rutier, pe DN 7, în afara localităţii Vinţu de Jos.
În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sebeș, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de T.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală” și “părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei”.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com