Băutura nu face casă bună: O femeie din Alba și-a înjunghiat soțul după un pahar în plus

13 septembrie 2013 10:350 comments

cutit_manaÎn noaptea de joi spre vineri,Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că între el şi soţia sa a avut loc un conflict în timpul căruia a fost tăiat cu un cuţit, în zona abdominală.
Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că în noaptea de 12/13.09.2013, pe fondul consumului de alcool, între cei doi soţi s-a produs un conflict spontan şi o altercaţie în timpul căreia Voirica S., de 25 de ani,din Alba Iulia, i-a aplicat soţului său o lovitură în zona abdominală, cu un cuţit.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde a fost diagnosticat cu ,,plagă înjunghiată”, fără a-i fi afectate organele vitale.
Pe numele femeii au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe urmând ca în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei şi de concluziile medico legale ce vor fi formulate, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei sale.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com