UPDATE: Biciclist accidentat de autoturism la ieșire din Blaj.

27 ianuarie 2014 08:100 comments

bicicleta

Duminică seara, în jurul orei 20.00, un biciclist a fost rănit într-un accident rutier ce a avut loc pe DJ 107 F la ieșire din Blaj.

Din primele informații oferite de IPJ Alba, un autoturism marca Mitsubishi Pajero a surprins un biciclist care circula neregulamentar, pe contrasens. Biciclistul rănit a fost transportat la spitalul din Blaj.

UPDATE.

La data de 26.01.2014, orele 19.25, Politia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DJ 107, la ieşirea din municipiul Blaj spre  Mănărade, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, a rezultat că O.I., de 47 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în direcţia Blaj – Cergău, nu l-a observat pe S.P.D., de 35 de ani, din  municipiul Blaj, care circula pe o bicicletă, acroșându-l.

În urma accidentului biciclistul a suferit leziuni corporale grave în zona capului şi a fost transportat la spitalul din Blaj de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com