Blaj aLive: Vama, Voltaj, Sore, Alina Eremia și Dorian Popa își cheamă fanii pe Câmpia Libertății

29 mai 2013 14:500 comments

BlajaLive_webSâmbătă 8 iunie, începe Blaj aLive, un eveniment plin de dinamism și culoare menit să înscrie Blajul în circuitul celor mai ample manifestări artistice autohtone. ”Orașul școlilor” cheamă toți iubitorii de muzică pe Câmpia Libertății, la concertele suținute de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului: Vama, Voltaj, Blackstar, Sore, Alina Eremia și Dorian Popa.
Situat în inima Transilvaniei, Blajul este un lăcaş încercat de istorie, un ţinut al multiculturalității și al conviețuirii mai multor etnii. Populat cu precădere de locuitori de origine română, germană și maghiară, orașul se bucură de o diversitate și complexitate a tradițiilor, arhitecturii, muzicii și festivităților locale.
Blaj aLive este primul episod dintr-o serie anuală, fiind o manifestare menită să promoveze valorile locale și naționale într-un context cultural intenațional și să sprijine libera exprimare artistică.
Trupa care sintetizează energia primei ediții Blaj aLive este Vama, una dintre cele mai apreciate trupe rock din România. Proiectul a fost fondat în 2006 de Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi, care după 10 ani alături de Vama Veche, au decis să meargă pe un alt drum împreună cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga şi Dan Opriș. Vama vine la Blaj cu cel mai nou single “Perfect fără tine” și ne trezește poftă de mare și de vacanță.
Pentru noile generații Voltaj se definește printr-un sound ce combină stilul pop-rock cu muzica electronică și prin apariții live incendiare. Hituri precum „Albinutza”, „Vara trecută”, „Asta-i viața”, „Și ce?”, „Povestea oricui”, „20 (de ani)” sau „Mi-e dor de ” au fost fredonate de un public larg începând cu 1998, când Voltaj a abordat o nouă direcție muzicală, odată cu schimbarea componenței și venirea în trupă a vocalului Călin Goia.
Sore, Alina Eremia și Dorian Popa, 3 dintre cei mai fascinanți membrii ai ansamblului dance-pop-rock Lala Band, vor urca pe scena Blaj aLive prezentând proiectele lor solo alături de dansatori. Trupa-vedetă Lala Band, lansată în 2010 în serialul de televiziune „Pariu cu viața”, a fermecat tinerii și adolescenții din toată țara.
Reprezentând Transilvania, trupa Blackstar completează line-up-ul Blaj aLive cu un stil pop-rock foarte fresh. Aflați la început de drum, cei 4 cuceresc un număr din ce în ce mai mare de fani prin performance-uri live ce mizează pe dinamism și acuratețe.
Concertele vor avea loc la Blaj, pe Câmpia Libertății. Accesul publicului larg este liber, începând cu ora 18.00.
Evenimentul este inițiat și susținut de către Bosch Rexroth.
Website oficial: www.blajalive.ro

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com