Blaj:Municipalitatea premiază cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie

16 aprilie 2013 09:480 comments

primaria blaj 358Primăria Blaj va organiza şi anul acesta anul acesta o ceremonie de premiere a cuplurilor cu domiciliul stabil în Blaj care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.
Cuplurile care au 50 de ani de căsătorie sunt rugate să se prezinte la Primăria Municipiului Blaj cu copii după cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie până în dată de 30 aprilie 2013. Manifestarea se afla anul acesta la cea de a cincea ediţie, până în prezent administraţia publică locală sărbătorind sute de cupluri care au depăşit 50 de ani de căsătorie.
Acordarea premiului de fidelitate şi a diplomei care marchează o jumătate de veac de căsătorie se va face într-un cadru festiv în prima jumătate a lunii mai, eveniment la care va participa şi primarul Gheorghe Valentin Rotar.
Ne-am făcut o datorie din omagierea cuplurilor care constituie un model de viaţă pentru tinerele perechi din ziua de astăzi. Sărbătoriţii noştri ne-au demonstrat an de an ce înseamnă să ai puterea de a merge înainte mereu, cu optimism timp de o jumătate de secol. Celebrarea lor este o sărbătoare veselă, pozitivă şi nu în ultimul rând o pildă de înţelepciune”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com