BLATURI MAI CEVA CA-N FOTBAL!

24 februarie 2020 15:290 comments
Victor Ponta acuză un nou blat PSD-PNL și atenționează: România nu rezistă fără Guvern nici două săptămâni de aici încolo Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis, luni, ca Ordonanţa de Urgenţă 26/2020 privind alegerile anticipate să fie transmisă Comisiei juridice pentru întocmirea raportului până în 10 martie. După ședință, liderul Pro România a acuzat un „blat” pe aceasta tema intre PSD-PNL.
  • „Eu azi la BP le-am cerut sa puna acea faimoasa ordonanta cu alegerile sa o discutam, sa vedem unde sunt problemele. Si PSD-ul cu PNL-ul au dat termen vreo luna de acum incolo. Evident ca au o intelegere intre ei. Dar intelegerea intre PSD si PNL trebuie sa inceteze in acest moment”, a zis Ponta, cu referire la amenintarea coronavirusului.
  • „Votam un guvern tehnocrat. Nu intra niciun partid la guvernare acum. Ne trebuie realmente niste profesionisti care stim ca nu vor candida si nu merg la partide sa primeasca ordine.
  • „Eu cred ca Romania nu rezista fara Guvern nici doua saptamani de aici incolo. Am vazut ca mai pune cate un  liberal pe Facaebook cate ceva, ce crede el, sa ne spalam pe maini. Pai nu d-asta avem guvern si platim atatia bani, sa ne spuna Rares Bogdan sa ne spalam pe maini. Stim sa ne spalam pe maini

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com