Braconieri prinși de polițiști pe râul Mureș

26 aprilie 2013 10:143 comments

pescuitPoliţiştii Secţiei 4 Poliţie Ocna Mureş, au surprins în flagrant, ieri, 25.04.2013, pe M.P., de 27 ani, din comuna Lunca Mureşului, în timp ce pescuia în albia râului Mureş, de pe raza comunei Lunca Mureşului, sat Gura Arieşului, judeţul Alba cu o unealta de pescuit tip CRASNIC. Unealta a fost ridicată de poliţişti în vederea confiscării, iar faţă de suspect se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de “pescuit prin orice metode al reproducătorilor în perioada de prohibiţie”
În data de 25.04.2013 poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Lunca Mureşului s-au sesizat cu privire la faptul că la data de 23.04.2013, în jurul orelor 17.00, I.I., de 46 ani, din comuna Lunca Mureşului, a pescuit în albia râului Mureş, de pe raza comunei Lunca Mureşului, cu o unealtă de pescuit tip “CRASNIC”.
Crâsnicul a fost ridicat în vederea confiscării, iar faţă de suspect se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de “pescuit prin orice metode al reproducătorilor în perioada de prohibiţie”, “deţinere de unelte neautorizate” şi scule neautorizate”.
În vederea re spectării normelor legale, Poliţia reinformează cetăţenii cu privire la faptul că, potrivit Ordinului 400/15.03.2013 a Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, pe perioada 8 aprilie – 6 iunie a.c. se instituie măsura de prohibiţie pentru pescuitul în scopul comercial, recreativ/sportiv şi familial al oricăror specii de peşti.

3 Comments

  • omu cu banu

    sa va zic eu cum sta treaba…acesti “politisti” de asemeni merg si ei la pescuit cu “crasnicul” dar pe ei nu ii prinde nimeni…dar oare de ce ? va zic de un caz real…cand dupa un flagrant organizat pe razul mures…un anume domn politist praticipant la flagrant…si-a luat unealta si direct la pescuit….dar oare pentru ei nu exista perioada de prohibitie?

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com