Campanie la Aiud și Ocna Mureș despre dreptul la viață a copiilor nenăscuți

5 aprilie 2013 11:292 comments

 
vlcsnap-2013-04-05-03h58m04s132Asociaţia Casa Nadejdei Aiud, reprezentată de Ciprian Bogdan în colaborare cu Life Coalition Internaţional şi Resue Rochester din UŞA , au organizat campanie de informare şi conştientizare a publicului din Aiud –Ocna Mureş cu privire la dreptul la viaţa a copiilor nenăscuţi.
Conferenţiari au fost: Dr.Prof.Univ. Pat Ewen, Mike Warren, Anna Schifer şi Eva Edl- ultimele două fiind şi membrii onorifici ai Asociaţiei Casa Nădejdii.
În cadrul campaniei au avut loc seminarii la Aiud, şi la Liceul Tehnologic din Ocna-Mures.
Deasemenea în premieră a avut loc la Aiud MARŞUL PENTRU VIAŢA la care participanţii la marş au purtat însemne, pancarte împotriva avorturilor şi au militat pentru a se acorda o şansă la viaţa copiilor nenăscuţi. S-au împărţit broşuri şi pliante pentru a informa publicul cu privire la efectele dezastroase ale avortului care le au asupra :bebeluşului,asupra mamei, a tatălui şi a societăţii în care trăim.
Deasemenea delegaţia Americană a fost interesată să afle mai multe despre Primăria Mun. Aiud şi să prezinte oportunităţile de colaborare Primăriilor din oraşele de unde provin. În acest sens, a avut loc şi o vizită de lucru cu reprezentanţii Primăriei,iar la sfârşit delegaţia americană şi-a arătat deschiderea pentru a identifica căi de colaborare pe viitor.
În ceea ce priveşte populaţia de cu risc de excluziune socială din Mun. Aiud, delegaţia americană să arătat extrem de încântată de activitatea Centrului de Zi Casa Nădejdii, în special de progresul făcut de către copii beneficiari în procesul de învăţământ şi şi-au manifestat interesul pentru a colabora în vederea construirii unui Centru social cu valenţe multifuncţionale unde pot fi sprijiniţi mai mulţi copii şi persoane care provin din grupuri sociale dezavantajate.

 

Tags:

2 Comments

  • pensionar sarac

    NU AU DREPT CEI CARE S-AU NASCUT, AU INVATAT, AU MUNCIT CA FURNICILE SA AIBA CIOCOIMEA NOUA DE DUPA 1989 SA FURE.TOTUL E PRPAGANDA.DE CE NU SE FAC MANIFESTATI INPOTRIVA SARACIEI, A TBC CARE ESTE BOALA=SARACIEI-VIOLENTELOR,VIOLURI IN FAMILIE, SCOLI, SCUNPIRILOR, MAFIEI, SPALARE DE BANI, INPOTRIVA COTEI UNICE UNDE SE INBOGATESC BOGATI, ETC.EU DACA PUTEAM SA ALEG IN STADIU ENBRIONAL NU CEREAM DREPT LA ACEASTA VIATA INFERNALA DE INJOSITOARE.CU PROPAGANDA, MESE ROTUNDE, AFISE NU FACEM NICI UN PROGRES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • felicitari organizatiei pentru acest demers.
    In Romania au fost ucisi 20 milioane de vieti. Suntem o natie de ucigasi ,pe primul loc in Europa la avorturi ,si mai ne si numim crestini …???
    Biserica noastra ortodoxa tace…ei nu au timp sa lupte pt ceea ce este corect ,pt ca ei tot ce au in cap si in inima sunt BANII!!!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com