Casele în construcţie o nouă atracţie pentru hoţii din Alba Iulia

17 iulie 2013 11:280 comments

HOTi-600x450Ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale şi cei de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, s-a reuşit identificarea principalului suspect de comiterea a trei infracţiuni de furt din case aflate în construcţie pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.
Astfel, în sarcina unui minor de 16 ani, din Alba Iulia, poliţiştii au reţinut faptul că în cursul lunilor mai, iunie şi iulie, a pătruns în 3 case în construcţie, de unde a sustras mai mulţi colaci cu sârmă din cupru, precum şi piese pentru instalaţii sanitare. La comiterea furtului din luna iunie 2013,suspectul a fost ajutat de un alt minor de 17 ani, din Alba Iulia
Faţă de cei doi suspecţi se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”. Minorul de 16 ani a fost reţinut pe bază de Ordonanţă de Reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în data de 17.07.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com